Италијанскиот милионер Ваки во друштво на помлада манекенка

Италијанскиот милионер Џанлука Ваки, ова лето ужива со триесет години помладата манекенка Фонсека. Педесет годишниот Италијанец времето воглавно го минува на луксузни дестинации низ светот. …

Италијанскиот милионер Ваки во друштво на помлада манекенка Прочитај повеќе »