Американски рапер сака да докаже дека Земјата е во форма на диск

На крајот на мрачниот среден век големите географски откритија ја откриле вистината дека Земјата е тркалезна, по што морепловците повеќе не се плашеле дека ќе …

Американски рапер сака да докаже дека Земјата е во форма на диск Прочитај повеќе »