Откриена формулата за среќата на Алберт Ајнштајн која ја подарил на еден доставувач место пари

Две белешки кои Алберт Ајнштајн ги дал на еден доставувач во Токио, од кои една е од тајниот среќен живот, се појавија 95 години подоцна …

Откриена формулата за среќата на Алберт Ајнштајн која ја подарил на еден доставувач место пари Прочитај повеќе »