Долгорочната експлоатација им штети на корпорациите

Капиталистичката работна етика и меѓучовечкиот однос во корпорациите се брутални. Работниците  се однесуваат меѓу себе како волци и се доживуваат како конкуренција, но дали ваквиот …

Долгорочната експлоатација им штети на корпорациите Прочитај повеќе »