(Втор дел) Откриени разговори на геј-свештеници од Ватикан

Линк од првиот дел Продолжение Разговорите, како што наведоа, биле поврзани и со експлицитни фотографии. На почетокот било објавено дека скандалот можел да вклучува и …

(Втор дел) Откриени разговори на геј-свештеници од Ватикан Прочитај повеќе »