Џоди Фостер: Холивудската елита се обиде да ме силува кога бев девојче

Актерката Џоди Фостер, откри дека холивудските раководители се обиделе да ја силуваат во времето кога била тинејџер, и кога се обидела да се пробие во …

Џоди Фостер: Холивудската елита се обиде да ме силува кога бев девојче Прочитај повеќе »