Почина Вениша Стивенсон, најфотогеничната девојка на светот

Познатата актерка, ќерка на холивудските легенди и најфотогеничното девојче на светот, како што гласеше една од нејзините наслови, Вениша Стивенсон, почина на 84-годишна возраст. Вениша …

Почина Вениша Стивенсон, најфотогеничната девојка на светот Прочитај повеќе »