(ВИДЕО) Успеале да се доближат и да фотографираат: Еве што крие Областа 51

Обично не е добра идеја да се биде во близина на Областа 51, бидејќи ќе се најдете со пушка вперена во вашата глава и љубезно …

(ВИДЕО) Успеале да се доближат и да фотографираат: Еве што крие Областа 51 Прочитај повеќе »