(Галерија) Фудбалерот на Рома се срами од фотографиите на мајка му

Младиот фудбалер Николо Заниоло откако пристигна во редовите на италијанскиот тим Рома, со сјајната игра го привлече вниманието на јавноста. Но, сега како што пренесуваат …

(Галерија) Фудбалерот на Рома се срами од фотографиите на мајка му Прочитај повеќе »