За добиената втора шанса за живот, француски пациент ги почестил лекарите со шампањ

Службата за реанимација во една мала болница на југот во Франција, составена од 60 лекари и медицински персонал, била пријатно изненадена од подарокот од пациент …

За добиената втора шанса за живот, француски пациент ги почестил лекарите со шампањ Прочитај повеќе »