На 24 години почина познатиот тиктокер Фраческо Лопрести

Познатиот тиктокер Франческо Лопрести почина на 24 години. Тажната вест ја сподели неговата девојка Каитлнин Реган која рече дека починал по долгата и тешка битка …

На 24 години почина познатиот тиктокер Фраческо Лопрести Прочитај повеќе »