Џејмс Франко обвинет за сексуално малтретирање

Добитникот на „Златен глобус“ за најдобар актер во филмот „Disaster Artist“, Џејмс Франко, се соочува со обвинение од страна на неколку жени кои го посочија …

Џејмс Франко обвинет за сексуално малтретирање Прочитај повеќе »