фрањо

Глобалистот папата Франциско започна со создавање голема ватиканска војска

Папата Франциско потајно ја засилува и ја зголемува војската која набргу ќе брои меѓу десет до дванаесет илјади високообучени војници. Ова го вели ватикански инсајдер, …

Глобалистот папата Франциско започна со создавање голема ватиканска војска Прочитај повеќе »

Scroll to Top