Џиновски Доналд Трамп го испалува Ким Џонг-ун од ракета

Иако тема на овогодишниот традиционален карневал во Ница е „Кралот на вселената“, на кого е посветена и централната фигура, во прв план сепак избија светските …

Џиновски Доналд Трамп го испалува Ким Џонг-ун од ракета Прочитај повеќе »