Папата на кралот Чарлс му подарил крст со Исус Христос

Папата Франциск на кралот Чарлс за крунисувањето му подарил крст со Исус Христос. Станува збор за две парчиња на кој Исус е распнат. Чарлс ќе го …

Папата на кралот Чарлс му подарил крст со Исус Христос Прочитај повеќе »