Девојка оди пеш од Виена до Истанбул и собира донации за жртвите од земјотресот

Познатата турска инфлуенсерка, Франциска Нихус, тргна пеш од главниот град на Австрија, Виена, до Истанбул со цел да собере средства и донации за жртвите и …

Девојка оди пеш од Виена до Истанбул и собира донации за жртвите од земјотресот Прочитај повеќе »