(Фото) На 124 години почина најстарата личност во светот

Франциска Сусано, позната како Лола, за која се верува дека беше најстарата личност во светот и последната жива, која била родена во 19 век, починала …

(Фото) На 124 години почина најстарата личност во светот Прочитај повеќе »