(Видео) Во Порторико пронајдени 100 актовки со непребројани гласови од изборите во САД

Изборна комисија во Порторико во вторникот соопштила дека открила повеќе од 100 актовки со непребројани ливчиња. Ливчињата биле откриени една недела откако на територијата на …

(Видео) Во Порторико пронајдени 100 актовки со непребројани гласови од изборите во САД Прочитај повеќе »