(Видео) Коњ глуми дека е мртов кога некој ќе се обиде да го јава

Коњот Џинганг глуми дека е мртов секогаш кога некој ќе се обиде да го јава. Неговите сопственици велат дека животното не сака да ги исполни …

(Видео) Коњ глуми дека е мртов кога некој ќе се обиде да го јава Прочитај повеќе »