Франциско

(Видео) Папата не дозволи верниците да му го бакнат прстенот

Видео снимка од папата Франциско стана вирална по социјалните мрежи и ги насмеа милиони корисници ширум светот. За време на посетата во италијанскиот град Лорета, …

(Видео) Папата не дозволи верниците да му го бакнат прстенот Прочитај повеќе »

Scroll to Top