француски

Француски слаткар направи чоколадо со лут вкус

Чоколада со најлутото пиперче во светот „каролина рипер“ беше претставено на францускиот фестивал за чоколадо од производителот Дамијан Видал. Покрај традиционалните состојки како малина, ликер …

Француски слаткар направи чоколадо со лут вкус Прочитај повеќе »

Исчезнал француски милионер, пронајден само неговиот глисер

Мултимилионер и сопственик на познатиот бренд на опрема за сурфање „Квиксилвер“, Пјер Агнес (54), исчезнал на 30 јануари. Истражувачите го пронашле неговиот глисер заринкан на …

Исчезнал француски милионер, пронајден само неговиот глисер Прочитај повеќе »

Scroll to Top