Французите

Речиси 80 % од Французите веруваат во една теорија на заговор

Во Франција речиси осумдесет проценти од населението верува во барем една од големите теории на заговор. Тоа го откри студијата на Институтот за испитување на …

Речиси 80 % од Французите веруваат во една теорија на заговор Прочитај повеќе »

Франција го затвори центарот за одвикнување од тероризам кај исламистите

Франција го затвори центарот за рехабилитација, во кој се обидоа 25 радикални исламисти, да ги изведат на вистинскиот пат – резултат од пилот – прграмата …

Франција го затвори центарот за одвикнување од тероризам кај исламистите Прочитај повеќе »

Scroll to Top