Имаше 100 килограми, а сега? – Ана Николиќ ги фрапира сите со фотографијата по пораѓањето

Ана Николиќ ги собра погледите и лајковите на обожавателите кога ја откри својата нова линија. По пораѓањето, Ана Николиќ драстично се здебели, се зборуваше дека …

Имаше 100 килограми, а сега? – Ана Николиќ ги фрапира сите со фотографијата по пораѓањето Прочитај повеќе »