Фотографирал дух во еден стар воз за Ноќта на вештерките

Во музејот во Белфаст се наоѓа застрашувачката фотографија од дух направена во еден стар воз за време на Ноќта на вештерките. Ја направил Џонатан Хан, …

Фотографирал дух во еден стар воз за Ноќта на вештерките Прочитај повеќе »