Американски рапер почина од последица на коронавирус

Американскиот рапер Фред Годсон почина во Њујорк во добата од 35 години, како последица на коронавирусот. Работите се комплицирале за Годсон откако се заразил со …

Американски рапер почина од последица на коронавирус Прочитај повеќе »