(Видео) Човекот кој го откри „Титаник“, во мисија да го најде и мистериозно исчезнатиот авион на Амелија Ерхарт

Пред 34 години Роберт Балард го открие најголемиот брод направен во минатиот век „Титаник“. Сега истражувачот на морските длабочини планира да го пронајде авион со …

(Видео) Човекот кој го откри „Титаник“, во мисија да го најде и мистериозно исчезнатиот авион на Амелија Ерхарт Прочитај повеќе »