Близнаците милијардери во центарот на аферата што ја разниша цела Британија, семејните мрачни тајни испливаа во јавност

Аферата со прислушкување во која се вмешани двајцата браќа близнаци, 85-годишните Фредерик и Дејвид Баркли, деновиве ја потресе Британија. Во прашање е семејството на неразделните …

Близнаците милијардери во центарот на аферата што ја разниша цела Британија, семејните мрачни тајни испливаа во јавност Прочитај повеќе »