Го тужел шефот затоа што му било досадно на работа и сега ќе добие оштета од 40.000 евра

Французинот Фредерик Деснард го тужел својот шеф и компанија каде работел, затоа што работата му била здодевна. Тој чувствувал дека не работи доволно за платата …

Го тужел шефот затоа што му било досадно на работа и сега ќе добие оштета од 40.000 евра Прочитај повеќе »