Сценарист за ертоските сцени на Том Круз и Никол Кидман: Меѓу нив немаше никаква страст, само кариерата им беше важна

Оскаровецот и познатиот сценарист Фредерик Рафаел во неговата последна книга Last Post, се осврна на поранешната двојка Том Круз и Никол Кидман. Во книгата напишал …

Сценарист за ертоските сцени на Том Круз и Никол Кидман: Меѓу нив немаше никаква страст, само кариерата им беше важна Прочитај повеќе »