Наредил пет убиства меѓу кои и зетот, кралот на мафијата во Холандија го издадоа сестрите

Најозлогласениот холандски гангстер Вилем Холедер е осуден во Амстердам на доживотен затвор поради вмешаност во пет мафијашки убиства, вклучувајќи го и својот зет. Холедер (61), …

Наредил пет убиства меѓу кои и зетот, кралот на мафијата во Холандија го издадоа сестрите Прочитај повеќе »