Ги заведувала нацистите па ладнокрвно ги убивала

Фреди Оверстеген, 92-годишна жена која починала во 2016 година, во младоста за време на светските војни убила најмногу нацисти од сите учесници во движењето на …

Ги заведувала нацистите па ладнокрвно ги убивала Прочитај повеќе »