Може да ни го контролираат умот преку промена на музичката фреквенција

Античките музички ноти создадени во таканаречената Це-дур скала биле забранети сè до Француската револуција. Луѓето знаеле дека нотите може негативно да влијаат на нив, особено …

Може да ни го контролираат умот преку промена на музичката фреквенција Прочитај повеќе »