Каменот од Месечината, кој вреди половина милион долари, е лажен

„Каменот од Месечината“, кој во име на НАСА астронаутите Нил Армстронг и Баз Oлдрин ѝ го подариле на Холандија, всушност е безвреден камен од Земјата. …

Каменот од Месечината, кој вреди половина милион долари, е лажен Прочитај повеќе »