Му здосадило по само 30 секунди пат околу Месечината

Поранешниот астронаут Френк Борман (90) човекот кој во 1968 година орбитирал околу Месечината, објаснува дека сликата од земјиниот сателит му била интересна само 30 секунди. …

Му здосадило по само 30 секунди пат околу Месечината Прочитај повеќе »