Холанѓанец го предвидел земјотресот во Турција пред три дена

Френк Хугербитс од Холандија, на „Твитер“, на 3 февруари годинава, во 13.03 часот објави дека во Турција, поточно во нејзиниот јужно-централен дел во близина на …

Холанѓанец го предвидел земјотресот во Турција пред три дена Прочитај повеќе »