Холанѓанецот кој го предвиде земјотресот во Турција предупреди за нови потреси

Холанѓанецот Френк Хугербетс кој го предвиде земјотресот во Турција, повторно предупреди за нови потреси во земјата. Френк на 3 февруари објави на „Твитер“ дека во …

Холанѓанецот кој го предвиде земјотресот во Турција предупреди за нови потреси Прочитај повеќе »