(Видео) Холандскиот истражувач, кој го предвиде земјотресот во Турција, аламирал и за Хрватска

Холандскиот истражувач Френк Хугербитс, кој ги предвиде неодамнешните земјотреси во Турција и Сирија, алармирал за сличен земјотрес и во Хрватска. Во видеото кое го објавил …

(Видео) Холандскиот истражувач, кој го предвиде земјотресот во Турција, аламирал и за Хрватска Прочитај повеќе »