Криумчарел дрога во ковчези на мртви војници за време на Виетнамската војна

Френк Лукас е еден од најозлогласените кралеви на дрогата за време на војната во Виетнам. Тоа било време кога американскиот пазар бил преплавен со хероин …

Криумчарел дрога во ковчези на мртви војници за време на Виетнамската војна Прочитај повеќе »