Најбараниот рецепт се чува во трезор во банка

Во трезор во банка во САД се крие тајната за рецептот за пијалокот „Кока-Кола“. Многумина во последните 130 години безуспешно се обиделе да дојдат до …

Најбараниот рецепт се чува во трезор во банка Прочитај повеќе »