Френки Муниз

Френки Муниз по 8-те мозочни удари рече дека не се сеќава на ништо од серијата „Малком во средина“

Актерот од познатата хумористична серија „Малкон во средина“, Френки Муниз, рече дека имал 8 потреси на мозокот и дека ништо не се сеќавал од снимањето. …

Френки Муниз по 8-те мозочни удари рече дека не се сеќава на ништо од серијата „Малком во средина“ Прочитај повеќе »

(Фото) Ѕвездата од „Малколм во средина“ стана татко

Ѕвездата од хумористичната серија „Малколм во средина“ Френки Муниз стана татко. Тој на социјалните мрежи објави фотографија од бебето и напиша дека е среќен татко. …

(Фото) Ѕвездата од „Малколм во средина“ стана татко Прочитај повеќе »

Актерот Френки Муниз по серијата мозочни удари, не може да се сети на ништо од минатото

Aктерот Френки Муниз по серијата мозочни удари, целосно го има загубено помнењето и вели дека не може да се сети на ништо што правел во …

Актерот Френки Муниз по серијата мозочни удари, не може да се сети на ништо од минатото Прочитај повеќе »

Scroll to Top