Френклин Рузвелт

(Видео) Вакцини може да има за сите во светот, доволно е само да се оданочат богатите

Секоја возрасна личност на светот би можела да добие вакцина против коронавирусот, ако добивката која милијардерите ја остварија за време на пандемијата се оданочи со …

(Видео) Вакцини може да има за сите во светот, доволно е само да се оданочат богатите Прочитај повеќе »

Американката која го предвидела убиството на Кенеди, сега тврди дека ќе има нова војна

Џин Диксон е една од најпознатите астролози во Америка, за која е познато дека го предвидела убиството на Кенеди и крајот на Втората светска војна. …

Американката која го предвидела убиството на Кенеди, сега тврди дека ќе има нова војна Прочитај повеќе »

Scroll to Top