Австралиска двојка по 70 години брак, починале држејќи се за раце

Френсис Ернест (92) и неговата сопруга Џун Плател (90) по 70 години брак, починале на 6 јануари. Двајцата лежејќи на креветите се држеле за рака …

Австралиска двојка по 70 години брак, починале држејќи се за раце Прочитај повеќе »