Поранешниот кралски батлер го открива последниот разговор на Дајана со својата мајка

Поранешниот батлер на принцезата Дајана, Пол Барел тврди дека последниот разговор кој Лејди Ди го имала со нејзината мајка Френсис Шанд Кид, неколку дена пред нејзината …

Поранешниот кралски батлер го открива последниот разговор на Дајана со својата мајка Прочитај повеќе »