(Видео) Остров на кој се произведува вирус кој може да убие половина од популацијата во светот

На малиот изолиран германски остров Римс, се наоѓа Институтот „Фридрих Лофлер“, една од четирите најдобро изолирани институции, со највисок степен на безбедност каде секојдневно се …

(Видео) Остров на кој се произведува вирус кој може да убие половина од популацијата во светот Прочитај повеќе »