Најсмешните твитови за фризерката на Кирацоски

По објавата дека генералниот секретар на СДСМ, Александар Кирацоски, си ја вработил фризерката во МЕПСО, а потоа од таму излегоа со вест дека била хигиеничарка …

Најсмешните твитови за фризерката на Кирацоски Прочитај повеќе »