Хемотерапијата не дејствува во 97% од случаите!

Се очекува да има половина милон мртви пациенти од системот за лечење рак, и тоа само во овој период на територијата на САД. Меѓу излечените …

Хемотерапијата не дејствува во 97% од случаите! Прочитај повеќе »