(ВИДЕО) 10.000 калифорниски вештерки си ги здружија силите да му фрлат магија на Доналд Трамп

Десет илјади вештерки во Калифорнија и во САД ветиле дека ќе му фрлаат магија на претседателот Трамп секој месец во настојување да го осуетат неговото …

(ВИДЕО) 10.000 калифорниски вештерки си ги здружија силите да му фрлат магија на Доналд Трамп Прочитај повеќе »