Ја фрлате водата каде што се вареле шпагетите – Правите грешка

Она по што сите ние посегнуваме кога сме гладни, а немаме голем избор се секогаш шпагетите. Водата зоврива, додавате сол, малку зејтин и шпагети и чекате. …

Ја фрлате водата каде што се вареле шпагетите – Правите грешка Прочитај повеќе »