Француската ревиера рај за богатите и славните, Сен Тропе хит летна дестинација

Француското одморалиште Сен Тропе важи за дестинација на богатите во целиот свет. Уште во месец мај ова одморалиште го посети Бруклин бекам и неговата жена …

Француската ревиера рај за богатите и славните, Сен Тропе хит летна дестинација Прочитај повеќе »