Фронтменот на „Металика“, Џејмс Хетфилд, се разведе по 25 години брак

Џејмс Хетфилд, фронтменот на групата „Металика“, се разведува од сопругата  Франческа со која беа во брак 25 години. Постапката за развод почнала изминатава година кога, …

Фронтменот на „Металика“, Џејмс Хетфилд, се разведе по 25 години брак Прочитај повеќе »